Linker Aanhangwagens

Aanhanger kopen

AANHANGWAGEN KOPEN IN OOSTERWOLDE

Een nieuwe HAPERT aanhanger kopen? Dat doet u bij Linker Aanhangwagens in Oosterwolde! Dankzij ons uitgebreide assortiment, de uitstekende service en de moderne werkplaats zijn wij ook een bekende naam binnen de regio Assen, Heerenveen en Drachten.

In onze showroom in Oosterwolde kunt u op uw gemak het aanbod van HAPERT aanhangwagens bekijken. Van dit merk zijn alle aanhangers zelf naar wens te configureren. Als Official Dealer van HAPERT is Linker Aanhangwagens dé leverancier voor de regio Oosterwolde en omstreken.

NIEUWE EN TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS TE KOOP

Twijfelt u tussen het kopen van een nieuwe of tweedehands aanhangwagen? Kom dan eens langs bij Linker Aanhangwagens en laat u adviseren door een van onze medewerkers. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden, op basis van uw specifieke wensen en budget. Zo weet u zeker dat u de juiste aanhanger koopt.

AANHANGER HUREN IN OOSTERWOLDE?

Wilt u geen aanhangwagen kopen, maar moet u wel af en toe materialen of goederen vervoeren? Dan biedt het huren van een aanhanger uitkomst. Ons assortiment huur-aanhangers bestaat uit verschillende modellen, zoals; HAPERT plateauwagens, bakwagens, kippers, autoambulances en gesloten aanhangwagens. Voor elke tijdelijke transportvraag hebben wij de beste passende oplossing in de verhuur staan. Een aanhangwagen kan een dag, dagdeel of week gehuurd worden. Ook voor een langere periode is het mogelijk om een aanhanger te huren.

ONDERHOUD VAN AANHANGERS EN TRAILERS

Op uw aanhangwagen moet u altijd kunnen vertrouwen. En natuurlijk wilt u ook dat uw lading ongeschonden aankomt op de plaats van bestemming. Regelmatig onderhoud is daarom van essentieel belang. In onze werkplaats in Oostwolde kunt u terecht voor een BOVAG-onderhoudsbeurt. Wij onderhouden alle merken aanhangwagens. Zo blijft uw aanhanger of trailer in topconditie!

SNELSTE AANHANGWAGEN REPARATIE

Linker Aanhangwagens staat altijd voor u klaar, om uw aanhangwagen snel en vakkundig te repareren. Niet voor niets staan wij binnen de regio Oosterwolde bekend om onze spoedreparaties. Ook gewone reparaties kunnen we over het algemeen snel uitvoeren. Mocht het onderhoud of de reparatie onverhoopt langer duren, dan kunt u altijd gebruikmaken van een aanhanger uit onze showroom.