Linker Aanhangwagens

Aanhangwagens

RUIM AANBOD VAN AANHANGERS IN OOSTERWOLDE

Bij de grens tussen Friesland en Drenthe vindt u in Oosterwolde de showroom van Linker Aanhangwagens. Wij zijn al jaren een specialist in aanhangers en paardentrailers. Voor iedere transportklus hebben we een geschikte aanhanger in de aanbieding. Kom gerust een langs in onze showroom in Oosterwolde, om uw transportwensen met een van onze deskundige medewerkers te bespreken. Zij adviseren u over de verschillende soorten aanhangwagens en helpen u bij het maken van de juiste keuze.

OFFICIAL DEALER VAN HAPERT AANHANGWAGENS

Niet alleen voor de regio Oosterwolde, maar ook voor de regio Heerenveen, Drachten en Assen zijn wij dé Official Dealer van HAPERT aanhangwagens. De modellen van dit internationaal gerenommeerde merk zijn de meest robuuste en duurzame aanhangwagens binnen de gewichtsklasse tot 3500 kg. Bovendien staat HAPERT bekend om de maatwerkoplossingen. Elke aanhanger van HAPERT is namelijk geheel naar wens samen te stellen. De specialisten van Linker Aanhangwagens helpen u graag bij het configureren van elk gewenst model.

AANHANGWAGEN SPECIAALBOUW

Ook voor speciale wensen en eisen kunt u bij Linker Aanhangwagens in Oosterwolde terecht. Wilt u een aanhanger kopen, die niet standaard verkrijgbaar is? Wij bouwen het gewenste model voor u. Of u nu op zoek bent naar een speciale opbouw voor uw HAPERT aanhangwagen, een meetwagen, of een reclameaanhanger; geen enkele transportvraag is ons te gek. In de moderne werkplaats in Oosterwolde beschikken wij over alle benodigde gereedschappen, onderdelen en accessoires om speciale aanhangers te realiseren.

TWEEDEHANDS AANHANGWAGENS EN PAARDENTRAILERS

Komt u uit de omgeving van Oosterwolde, Drachten, Assen of Heerenveen en bent u op zoek naar een tweedehands aanhangwagen of paardentrailer? Neem dan regelmatig een kijkje in onze showroom of op onze website. Linker Aanhangwagens heeft een ruim aanbod van occasions, dat regelmatig wisselt. Wie niet te veel wil uitgeven en toch wil profiteren van een robuuste eigen aanhanger, kan met een tweedehands model prima uit de voeten. Uiteraard zijn alle gebruikte aanhangers en paardentrailers technisch in uitstekende staat. Zo kunt u altijd op uw aanhangwagen vertrouwen.