Linker Aanhangwagens

Typen aanhangwagens

HAPERT AANHANGWAGENS OOSTERWOLDE

Geen bouwproject of tuinverbouwing is hetzelfde en ieder transport vraagt dan ook om een eigen oplossing. Wij begrijpen dat u hoge eisen stelt aan uw nieuwe aanhanger. Daarom bieden wij een zeer ruim assortiment van HAPERT aanhangwagens.

WIJ ZIJN OFFICIAL DEALER VAN HAPERT

Bij Linker Aanhangwagens in Oosterwolde vindt u onder andere:

‣         Bakwagens
‣         Plateauwagens
‣         Kippers
‣         Autoambulances
‣         Bagagewagens
‣         Gesloten aanhangers

Elke aanhangwagen is van het hoogwaardige merk HAPERT. De aanhangwagens van dit merk kenmerken zich door de modulaire opbouw. Dit houdt in dat u zelf uw model kunt samenstellen. Zoekt u in de regio Assen, Drachten of Heerenveen naar een officiële dealer van HAPERT aanhangwagen? Dan bent u bij Linker Aanhangwagens in Oosterwolde aan het juiste adres!

BAKWAGENS VERSUS PLATEAUWAGENS

De bekendste aanhangwagens zijn bakwagens en plateauwagens. Deze modellen lijken op elkaar, maar toch is er een groot verschil. De laadbak van een bakwagen bevindt zich tussen de wielen. Bij een plateauwagen ligt die laadbak boven de wielen, waardoor er meer laadruimte beschikbaar is. Met de neerklapbare wanden gaat het laden en lossen makkelijker. De laadhoogte van een plateauwagen is wel altijd hoger dan die van een bakwagen. Weet u niet welk type aanhanger het meest geschikt is voor u? In de showroom in Oosterwolde staan onze medewerkers u graag te woord en helpen u bij het maken van de beste keuze.

ASSORTIMENT PAARDENTRAILERS

Naast het gangbare assortiment aanhangers van HAPERT, verkopen wij ook paardentrailers van het merk Titan. Met deze degelijke trailers vervoert u uw paard of paarden altijd zo veilig mogelijk.

MAATWERK IN AANHANGWAGENS

Het kan zijn dat u hele specifieke wensen heeft voor uw nieuwe aanhangwagen. Als er geen passend aanbod voor u is, dan zal u verrast zijn over onze mogelijkheden op het gebied van speciaalbouw. In onze werkplaats kunnen wij aanhangers helemaal op maat voor u maken. Voor iedere transportklus bedenken wij een passende oplossing. Daarom is Linker Aanhangwagens ook dé specialist in maatwerkoplossingen voor de regio Oosterwolde, Heerenveen, Drachten en Assen.